08-02-2021

QLIV start nieuwe samenwerking met Richard Schipper 'Founded'

Het Nederlandse designmerk QLIV neemt de Founded productlijn van ontwerper Richard Schipper op in haar collectie. De Founded collectie wordt gekenmerkt door een stoere, maar verfijnde look en bestaat uit een stoel, kruk en fauteuil met bijpassende Ottoman. Het uit één deel bestaande stalen Frame, gecombineerd met een zitting van topkwaliteit tuigleer zorgt voor een kenmerkende uitstraling die past in elke inrichting, thuis, maar ook op kantoor, in restaurants en bars.

Onze producten worden in Nederland geproduceerd. Hierdoor steunen we de Nederlandse maakindustrie, realiseren we een korte levertijd van maximaal 4 weken en houden we de ecologische footprint klein”, aldus Pascal Zegers, eigenaar van QLIV. De samenwerking tussen Richard Schipper en QLIV is ontstaan vanuit dezelfde liefde en passie voor hoogwaardige kwaliteit en -uitstraling. “De Founded collectie past qua stijl en degelijkheid perfect bij de andere producten van QLIV.

De Founded producten sluiten perfect aan op de QLIV collectie, stoer, elegant, luxueus, maar ingetogen en vooral zeer comfortabel.
Nieuws
Meer berichten

19 feb 2020

QLIV & Anton de Groof

QLIV & Anton de GroofNaast onze eigengemaakte designs werken wij ook samen met getalenteerde ontwerpers.…

Lees meer

19 dec 2019

Welkom Carolina!

Welkom Carolina!Al geruime tijd hadden wij de wens om een eetkamertafel met een centrale poot…

Lees meer