Creëer met FLARED jouw ideale opstelling

Met de keuze uit maar liefst 62 elementen, met verschillende afmetingen en vormen, bepaal je zelf de perfecte opstelling van jouw bank. Kies je voor een rechte sofa, een hoekopstelling of een ruime U-vorm? Met modulaire sofa FLARED is iedere opstelling mogelijk. De dubbele zitkussens zorgen ervoor dat je zelf de zitdiepte kunt bepalen, waardoor de sofa voor iedereen comfortabel zit. Door de ruime selectie meubelstoffen creëer je de gewenste uitstraling van jouw bank.

Download de FLARED brochure
incl. maatspecificaties

Download de
FLARED prijslijst

Download materiaal
en kleurmogelijkheden

Configureer jouw eigen
Flared modular sofa

<!–

Proefzitten?

FLARED is een eigentijdse sofa met een luxe uitstraling die ook nog eens heerlijk zit. Kom proefzitten bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij helpen je graag bij het samenstellen van jouw perfecte opstelling. 

Wil je zeker weten dat je kunt proefzitten op FLARED? Bel voor je bezoek met de dealer bij jou in de buurt. Zo weet je of FLARED zeker weten op de winkelvloer staat.

Ik wil proefzitten
bij een dealer
in de buurt

<!–

Interesse gekregen?

Je bent ook, op afspraak, welkom in onze showroom: TT Vasumweg 140, 1033 SH in Amsterdam of Londenstraat 160, 9000 in Gent. Bekijk de volledige collectie op onze website: www.qliv.com.

Configureer jouw eigen Flared modular sofa